Privatumo politika

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-04-15

Jūsų saugumas mums svarbus. Dėl šios priežasties jūsų asmens duomenys, kuriais dalinsitės su mumis, yra jautriai apsaugoti.

Mes, Piyeg, kaip duomenų valdytojas, vadovaudamiesi šia privatumo ir asmens duomenų apsaugos politika, kokie asmens duomenys kokiu tikslu bus tvarkomi, su kuo ir kodėl tvarkomais duomenimis galima dalytis, su mūsų duomenų tvarkymo būdu ir teisinėmis priežastimis; kokios yra jūsų teisės dėl jūsų tvarkomų duomenų Mes siekiame jus apšviesti.

Jūsų asmens duomenys surinkti, rinkimo metodas ir teisinė priežastis

Jūsų IP adresas ir vartotojo agento informacija naudojami tik analizei ir slapukams ir pan. technologijos, automatizuotos arba neautomatizuotos, o kartais ir analizės teikėjai, gauti iš trečiųjų šalių, pvz., reklamos tinklų, paieškos informacijos teikėjų, technologijų tiekėjų, įrašydami, saugodami ir atnaujindami paslaugų ir sutartinių santykių tarp mūsų metu ir jų metu, bus tvarkomi remiantis teisėto intereso tvarkymo sąlyga.

Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslas

Jūsų asmens duomenis, kuriuos su mumis dalijatės tik analizuodami; mūsų siūlomas paslaugas geriausiai įvykdyti reikalavimus, užtikrinti, kad šios paslaugos būtų jums prieinamos. ir siekiant užtikrinti maksimalią naudą, mūsų paslaugos atitinka jūsų poreikius plėtoti ir įtraukti jus į platesnius paslaugų teikėjus pagal teisines sistemas. ir teisinius įsipareigojimus (pareikalavus dalytis asmens duomenimis su teisminėmis ir administracinėmis institucijomis) sutarties ir paslaugos metu, pagal jos paskirtį ir pamatuotai bus apdorotas ir atnaujintas.

Kam ir kokiais tikslais gali būti perduoti surinkti asmens duomenys

Jūsų asmens duomenys, kuriais dalinatės su mumis; gauname paslaugas savo veiklai vykdyti ir/ar su kuriais palaikome sutartinius santykius, bendradarbiaujame, šalyje ir užsienyje. Tretiesiems asmenims, institucijoms ir organizacijoms, o pareikalavus – teisminėms ir administracinėms institucijoms, reikalingos techninės ir administracinės gali būti perduotas, jei bus imtasi atsargumo priemonių.

Jūsų, kaip apdoroto asmens, teisės

Pagal KVKK 11 straipsnį kiekvienas, kreipęsis į duomenų valdytoją, gali naudotis šiomis teisėmis:

  1. Sužinokite, ar asmens duomenys yra tvarkomi,
  2. Jei asmens duomenys buvo tvarkomi, paprašykite informacijos apie tai,
  3. Sužinoti, kokiu tikslu tvarkomi asmens duomenys ir ar jie naudojami pagal paskirtį,
  4. Žinant trečiąsias šalis, kurioms asmens duomenys perduodami šalyje ar užsienyje,
  5. Prašyti ištaisyti asmens duomenis, jei jie tvarkomi neišsamiai arba neteisingai,
  6. Prašyti ištrinti arba sunaikinti asmens duomenis,
  7. Prašyti, kad apie operacijas, atliktas pagal e ir f punktus, būtų pranešta trečiosioms šalims, kurioms buvo perduoti asmens duomenys,
  8. Prieštaravimas prieš asmenį nukreipto rezultato atsiradimą analizuojant tvarkomus duomenis tik naudojant automatizuotas sistemas,
  9. Turi teisę reikalauti atlyginti žalą, jei nuostoliai dėl neteisėto asmens duomenų tvarkymo.

Jei norite pasinaudoti aukščiau nurodytomis teisėmis, galite susisiekti su mumis adresu piyegcom@yandex.com.

Susisiekite

Tam, kad analizės būtų jums naudingos, reikalingi tik jūsų asmens duomenys, Pagal šią privatumo ir asmens duomenų tvarkymo politiką, sutikti su tvarkymu, ar ne Jūs esate visiškai laisvas. Jei ir toliau naudositės svetaine, mes sutikote. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis piyegcom@yandex.com el. pašto adresu. Prašome nedvejodami praeiti.